1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Discord Support team Facebook l2central.info

OldBoys ZŁODZIEJE

Discussion in 'Archive 2.0' started by szopski, Dec 10, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. szopski

szopski User

2. likas

likas User

oczywiście, nie ma to jak twardy dowód na to, że zostałeś okradziony :), chyba że z powietrza, bo tego ostatnio brakuje twojemu mózgowi.

Last edited by a moderator: Dec 10, 2012
  3. St0ne

St0ne User

+1 for ob for doing that.
    hack3er tried so many times to scamm pple on rb's that i cant even count now...+ pk so many of his own clan mates...bcoz of freaking farming spot..
    +1 for ob!

4. szopski

szopski User

jesteś pajacem likas zostałem wyj..... z party a ze w logu tego niewidać bo miałem krasza uprzedz klnaowiczy żeby ze mna lepiej nie chodzili bo pewnym razem chyci wszystko co trzeba ciesz się że sie udało "dom spokojnej starości w złodziejstwie i chciwości"

5. Razzly

Razzly Banned

szopski, założe się że nie postąpiliby tak z tobą jakbyś ty normalnie postępował z innymi. sam wywalales ludzi z klanu których nie lubiałeś bez przyczyny więc w końcu i tobie to zrobili również :)

6. likas

likas User

jakbyś miał "krasza" to jakim cudem widziałbyś party chat? najpierw poukładaj sobie w głowie może kolejność zdarzeń i potem pisz cokolwiek na forum. klanowiczy nie muszę uprzedzać, sami już dobrze wiedzą od dawno. mnie nie obchodzi czy zostałeś wyrzucony z party czy nie, bo akurat na to, to zasługujesz, ale mnie ciągle interesuje z czego zostałeś tak okradziony, może z istiny?

7. grubyowp

grubyowp User

każdy wie, że hacker to pajac i złodziej, każdy powinienen teraz go w ciula robić, dobrze mu tak ( ale z niego gość ... ). i znów biedak nie ma klanu, ciekawe gdzie teraz pójdzie ! hymmm. jakieś zakłady ? hacker weź ty sobie w kalambury lepiej pograj na kurniku ...

+1 ob

8. NineArrow

NineArrow User

większość osób na servie zna poczynania pana hack3ra. mogę przytoczyć taką historię. poszedłem z tymże panem na kartie 85, nasz nielubiany kolega był wtedy na healem i pod sam koniec instancji wyszedł z party i ubił mnie tylko dlatego, że zwróciłem mu uwagę aby nie obrażał ludzi z party. wszyscy padli, natomiast pan hack3r się tylko nabijał w aden i nie czuł się za nic odpowiedzialny. zdażają się w grze gracze i parapety, trzeba to przeboleć i zapomnień o panu hack3rku. radzę go zwyczajnie omijać i nie brać do pt.

Finch likes this.
  9. szopski

szopski User

pokaż mi ty pajacu dodód na to że jestem złodziejem jeśli go nie masz zamknij buzkę dziecino i siedz cicho bo pisać widac potrafisz wiele pokaż dowody na to że jestem złodziejem pajacu za dwa grosze

10. szopski

szopski User

krasza miałem po skrinach likas nie rób s siebie aż tak tępego mózgu tylko nie zdążyłem zrobić i przewinąć gdzie pisze expeled from party i twoja załoga zwinęła drop a jeśli zasługuje na okradnie to przyjmij do tej twojej nie wiem zaćpanej mózgownicy że nie jestem złodziejem jeśli masz na to dowody wstaw je tutaj z pogaduch to ja słyszałem że ponoć sypiesz się do pup......

11. szopski

szopski User

to samo co do pana likasa po pierwsze słownik polskiego bo za bardzo cię nie rozumiem jak masz dowody wstaw je tutaj dziecino i skończ swoje wieczorne bajki bo już po dobranocce

12. henryhill

henryhill User

oj kolega w zabawkarskim pracuje bo wszedzie pajaców widzi :/ a powinien w sexshopie bo ruchal ludzi to i jego na lale przerobili :d

+1 ob

odpowiem czy wnosi coś do tematu:

na scr nic nie widać (już wnosi)

uga mówi że ładne zrobiłeś jej portfolio jednak scr nr. 2 lepszy gdyż światło jest profesjonalne i pada pod lepszym kontem

NineArrow likes this.
  13. NineArrow

NineArrow User

twój post wcześniejszy oślepia bykami, więc kto ma słownik używać? xd

14. szopski

szopski User

wnosi to coś do tego tematu?

15. grubyowp

grubyowp User

jasne że wnosi, dla twojej wiadomości - będziesz teraz ruchany na każdym kroku ;)

16. Razzly

Razzly Banned

ale bez flame'u prosze i trzymać się tematu :mad:

17. szopski

szopski User

chłopczyku skończ ze swoim spamem gdybyś mnie nie bił swoim wynem wszystko by było ok chociaż byłes wtedy z wara powiedziałem ci że jak nieskończysz się flagować wyjdę z pt i cię zabije na twoje życzenie tak też uczyniłem bo niezrobiłeś tego o co cię prosiłem "next oldboys się usdziela w pomaganiu pewno klanowi"

18. NineArrow

NineArrow User

szkoda nawet z tobą przeprowadzać jakiekolwiek dyskusje. nawet cie palko nie dotchnąłem ponieważ byłeś healem w pt. przestań opowiadać takie ładne bajki z d**y wzięte. wątpię czy się nad ty zastanowiłeś.

19. Alkatrans

Alkatrans User

@haker - człowieku za kogo ty sie uważasz? nie jesteś niczyim panem aby komukolwiek rozkazywać... wiem że miałeś trudne dzieciństwo i teraz zgrywasz kozaka, ale to tak nie działa!

20. Finch

Finch User

haker znany scammer, ostatnio miał robić redropa na freyi, rozwalił cc i uciekł z dropem.

Thread Status:
Not open for further replies.