witam, chciałbym zasiagnac waszej opinii o tym czymś czym jest reflect damage... według mnie bez sensownie jest jeżeli trafiamy na olympiadzie healera , który ma 99 (w dodatku heavy ..wtf?!) i jeszcze reflect damage ... czy to wgl ma jakiś sens ? gość gra 12-14 h dziennie po roku robi sobie sprzęt , agu itp. i wystarczy ,że wciska f1 (góra f2 na klawiaturze) ,w tej grze żeby ownić wystarczy wybrać healera i dotować , tyle mam do powiedzenia a wy ? z góry przepraszam za język ,pisałem to z wielką ironią .
a ja napisze że pitolisz smuty ... ja np na tanku wystarczy ze go na poczatku zaczne tłuc a pozniej przez większość walki kajtuje i wygrywam. taktyka> all
sa specjalne talizmany zmniejszajace damage z reflectu. możesz również zdobyć itemy regenerujace hp przy ataku (vampiric rage)
to jest gowno ... że tak powiem albo krótko trwa albo ciezko dostac ( talizman of helfire) co jest wazne z healerem talizman damage transition ( zeby dmg szedl na twojego lwa) odpowiednia aura na m def talizmany na m def nie dac sobie przerwac ud/pt ud / rescue/ frenzy i silence w dziada co chwila a jak ma clke / purge uciekasz simple ? :d