vipteam nedidelis bet draugiškas klanas. klanas 9lvl ch gludio 2-3 lvl klano skilai. cw neturim ir neieškom. priimam į klaną nuo 76 lvl. į akademiją nuo pirmo lvl. mokam atlygį už akademijos baigimą ir akademijos kvestus. jei ką sudominom žaidime pm blinda mrboom.
cl bibiais apsheria kai numusi, like puse klanieciu panasiai elgiasi, taip, kad pagalvokit pries eidami i toki klana :d
čia paminėtas cl. manau turėsi pateikt kažką svaresnio negu skambias savo frazes kad tavim patikėtų. aš esu tolerantiškas žmogus ir tokiom frazėm nesimėtau. vipteam pve stiliaus klanas. mano klanas orientuotas į mažo lygio žaidėjus kurie nori ramei pasikelti lvl be karų. nesam mes pvp masteriai ir ne trupučio dėl to nepergyvenam. norit būti 'kieti' eikit i fragų medžiotojų klanus. ten yra ne vienas lietuvis pvp masteris užsikėlęs 99 lygį ir ieškantis fragų mažo levelio zonose. aš tikrai nesmerksiu klaniškio iškoliojusį tokį 'asą' . patikėkit ne visų žmonių nervai geležiniai ir toks erelis dar išgirs ne tokių epitetų.